Marjo Niskala

Seduun v. 1999 silloiseen Seinäjoen ammattioppilaitokseen

koulutus: restonomi AMK, elintarvikkeiden valmistaja (Seinäjoen ammattioppilaitos)

Onnistuminen

Yhdessä tätä työtä tehdään ja lähityöpiirin puhaltaminen yhteen hiileen on arvokasta ja tärkeää. Jokaisella on omat vahvuutensa, ja yhdessä olemme alamme rautaisia ammattilaisia. Perehdytys ja mentorointi on aina ollut osastomme vahvuus elintarvikealalla, ja se on pelastanut pulasta monta uutta opettajaa.

Opettajan työ on paljon muutakin kuin opettamista, se on myös kasvattamista ja muuta ohjausta. Vuosien ammattitaidolla osaamme nähdä opiskelijan tilanteen ja pystymme ohjaamaan ja opastamaan häntä ihan missä asiassa tahansa, oli se sitten opintoihin tai henkilökohtaiseen elämään liittyvää haastetta.

Kehitysharppaus

Osaamisperusteisuus mahdollistaa jokaisen opiskelijan yksilöllisen opintopolun suunnittelun ja toteutuksen. Opiskelijan etu edellä mennään, ja osaamisperusteisuudella saamme jokaisesta opiskelijasta hänen vahvuutensa hyödynnettyä. Lisäksi myös opiskelija saa kohdennettua opetusta, ja näin ollen kaiken ilon irti opinnoistaan.